Over ons

Eimers Logistiek Duiven is een dynamisch familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring in transport.

Geschiedenis

Eimers Logistiek is opgericht in de vorige eeuw en brengt een rijke geschiedenis met zich mee. Door de jaren heen heeft Eimers Logistiek zich ontwikkeld tot een betrouwbare en flexibele partner in transport.

Jaren 20-30

Opgericht in 1923 start Teun Eimers met paard en wagen een besteldienst tussen Velp en Arnhem. Het vervoeren van uiteenlopende goederen voor winkeliers, detailhandel en particulieren behoorde tot de hoofdactiviteiten. Begin dertiger jaren werd het paard met wagen vervangen door een vrachtauto. Na de oorlogsjaren traden de zoons Wim en Wout Eimers toe tot het bedrijf, er volgden meer vrachtauto’s en de eenmanszaak werd omgezet in een vennootschap onder firma.

Diensten

De diensten werden in de loop der jaren uitgebreid met het vervoer van:

  • Vers vlees met een door ijsstaven gekoelde vrachtauto;
  • Losgestorte materialen zoals zand, grind en asfalt;
  • Bomen, planten en struiken voor de aanleg van ruilverkavelingsprojecten;
  • Goederen voor een elektrotechnische handelsonderneming;
  • Stukgoed voor internationale expeditiebedrijven.

Jaren 70-90

In 1974 deed Teun een stapje terug en werd de V.O.F omgezet in B.V.

In 1979 trad de huidige directeur Willem Eimers in dienst.

In 1991 nam Willem de aandelen van Wim en Wout over en met de inzet van de senioren werd het transportbedrijf verder uitgebreid.

21e Eeuw

Na een turbulente tijd in 2012 en een nieuwe start met een kleine ploeg is Eimers Logistiek doorgegroeid naar 25 trekkende eenheden en 40 personeelsleden in 2018.

In september 2018 werd een groot deel van Internationaal Transportbedrijf Herman Jansen en Zonen uit Rheden overgenomen waarmee het aantal eenheden nu 40 is en het aantal werknemers 60 bedraagt.

Groei

Klein gestart maar door de jaren gegroeid bieden wij een persoonlijke service met verschillende diensten op groot niveau.

Collega worden?

Ons transportbedrijf beschikt over de meest moderne voertuigen én daarnaast over uiterst betrouwbaar en vakbekwaam personeel waarmee wij een totale logistieke oplossing voor vele transportopdrachten kunnen bieden. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk snel onze vacatures.

Bekijk Vacatures